Over ons

Een energiek en waardevol leven. Op fysiek én mentaal gebied. Dit kan! Het is onze missie om jou daarnaar te begeleiden. Met een positieve insteek en open houding kijken we samen naar wat bij jou past. We bekijken wat voor jou werkt om je gekozen doelen te behalen. Daarbij focussen we niet alleen op voeding, maar ook op leefstijl. Met behulp van verschillende bewezen psychologische methoden zorgen we dat jouw lichaam en geest weer in balans komen.
Wij van ‘Mijn Leefstijldiëtist’ hebben beiden de 4-jarige hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond in 2016 en dragen sindsdien de wettelijk beschermde titel ‘Diëtist’. We staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Lisa Mutsaars

Diëtist

“Samen werken aan gedragsverandering geeft mij enorm veel voldoening. Ik ben benieuwd naar jou, de mens achter je klacht. Samen ontdekken we welke kleine stappen jij kan zetten om een mooi resultaat te behalen.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt binnen verpleegtehuizen, een kliniek voor maagverkleinende operaties en klinieken voor eetstoornissen. Ik heb me gespecialiseerd in de psychologie achter het eetgedrag. Met passie en aandacht voor de achterliggende oorzaken van eetgedrag heb ik in 2020 ‘Mijn Leefstijldiëtist’ opgericht.

Ik vind het heerlijk om te genieten van de leuke en lekkere dingen die het leven te bieden heeft. Ik hou van reizen naar verre landen en nieuwe dingen ondernemen.” 

Marije Schreurs

Diëtist en orthomoleculair therapeut

“Ik word blij van alles wat met sport, gezond eten en bewust leven te maken heeft. Zelf geloof ik in de kracht van goede voeding, voldoende beweging en een gezonde mindset om zo het beste uit je gezondheid te halen.

‘Balance is the key’ hoor je mij geregeld aanhalen. Ik ben er van overtuigd dat gezond én genieten hand in hand kunnen gaan en help jou graag bij het zoeken naar een gezonde, maar lekkere balans.

Naast de spreekuren bij Mijn leefstijldiëtist ben ik werkzaam bij Orthomoleculair diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers en werk ik als performance chef bij wielerteam Jumbo Visma.”