Over mij

Na een vierjarige hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek kreeg ik in 2016 de wettelijk beschermde titel ‘diëtist’. In 2015 heb ik de opleiding NLP (Neuro linguïstisch Programmeren) practitioner afgerond. 

In de jaren daarna ben ik werkzaam geweest bij de Nederlandse Obesitas Kliniek (N.O.K), Co-Eur Eetstoorniskliniek, Human Concern en binnen verschillende verpleegtehuizen van Atlant. Hier begeleidde ik cliënten met emotioneel eetgedrag, Binge- Eating Disorder (BED), Anorexia, Boulimia, psychiatrische- en verslavingsproblematiek, kwetsbare en dementerende ouderen. Verder ondersteunde ik cliënten in het traject voor- en na een maagverkleinende operatie. 

In 2020 heb ik Mijn Leefstijldiëtist opgezet. Binnen de behandeling is er naast voeding aandacht voor leefstijl. Daarbij maak ik gebruik van verschillende stromingen van de psychologie. Waarbij de nadruk ligt op ACT.

De resultaten die ik in het verleden heb gezien bij mijn cliënten hebben mijn passie voor gezonde voeding en leefstijl verder vergroot. Ik wil graag meer mensen helpen met het behalen van hun eigen doelen. Dit geeft mij enorm veel energie. 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Hiermee waarborg ik de kwaliteit van de zorg die ik verleen.

Lisa Mutsaars

Diëtist