Over mij

Na een vierjarige hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek kreeg ik in 2016 de wettelijk beschermde titel ‘diëtist’. In 2015 heb ik de opleiding NLP (Neuro linguïstisch Programmeren) practitioner afgerond. 

In de jaren daarna ben ik werkzaam geweest bij de Nederlandse Obesitas Kliniek (N.O.K), Co-Eur eetstoorniskliniek en in de eerstelijnszorg.

In 2020 heb ik Mijn Leefstijldiëtist opgezet. Daarnaast werk ik bij Atlant binnen het multidisciplinaire team van het verpleegtehuis.  Hier begeleid ik kwetsbare en dementerende ouderen. Ook begeleid ik volwassen met een chronisch psychiatrische aandoening en/of verslavingsproblematiek.

De resultaten die ik in het verleden heb gezien bij mijn cliënten hebben mijn passie voor gezonde voeding en leefstijl verder vergroot. Ik wil graag meer mensen helpen met het behalen van hun eigen doelen. Dit geeft mij enorm veel energie. 

Als diëtist ben ik met name gespecialiseerd in: bariatrische chirurgie (maagverkleining), BINGE Eating eetstoornissen en emotie-eten. 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Hiermee waarborg ik de kwaliteit van de zorg die ik verleen.

Lisa Mutsaars

Diëtist